mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Fysio 058


Wedstrijd verslag HRC E5 - Frisia E10  
 
Van de duffe sportzaal naar het frisse sportveld. Maar dit was nou ook niet helemaal de bedoeling. Stervenskoud voor spelers en leiders. Met een harde oostenwind en regen was het bijna niet uit te houden. Maar we zijn nou eenmaal bikkels dus zijn we toch maar van start gegaan.

Met Joey op de goal. Jelmer, Olaf en Marc in de verdediging Pieter als centrale middenvelder en Jose en Maarten voorin. Deze week hadden we een gastspeler uit E4 Tobias . Tobias kreeg een vrije rol toebedeeld. In eerste instantie leek het dat Frisia veel sterker was dan ons team. Al snel kwam een oplettende ouder met de oplossing. Frisia speelde met een man meer als ons. Toen zij een mannetje uit het veld haalden kwam er snel weer evenwicht op het veld. Beide partijen kregen hun kansen om te scoren.

Joey haalde diverse ballen van de lijn. Samen met Marc kon hij diverse aanvallen afslaan. Toch kond ook zij niet voorkomen dat Frisia op 0-1 voorsprong kwamen. Dit was tevens de ruststand. Joey wou ondanks aandringen van de beide leiders niet meer op de goal. Jelmer op de goal en Joey ging als rechtsback in het veld. Ik denk dat de kou ons wat te veel parten heeft gespeeld. Als je 0-1 achterstaat gaat de gevoelstemperatuur nog meer naar beneden en wordt het natuurlijk noch veel kouder. Als je dan als keeper koud in het veld komt en je verdedigers door de kou niet meet 100 % verdedigen heb je de kans dat je een doelpuntje om de oren krijgt. En dat gebeurde ook. 0-2.

Toch kwam er noch een opleving. De bal ging van Olaf naar Marc en Marc bracht de bal naar voren. Marc had vandaag volgens mij het minste last van de kou want met een mooie pass op Pieter kon deze de bal meenemen en afronden. 1-2. En dan denkje, daar worden we weer warm van. Frisia moet dit ook hebben gedacht want ze zetten ons weer keihard de vrieskast in door snel weer een tegen doelpunt te scoren. 1-3 Hierna konden we ons niet meer herstellen als snel werd het 1-4 en 1-5 de einduitslag.


Je kon merken dat iedereen het erg koud had want zelfs het geliefde penalty schieten kon niemand bekoren.

Volgende week zijn we vrij maar als het weer het toelaat gaan we een oefenwedstrijd spelen tegen E4.

A.s. maandag is Tjitte gevraag om de training mee te begeleiden. Als alles meezit zijn de problemen omtrent het trainen hiermee opgelost.

Houdt wel de website van vvHardegarijp in de gaten want met de weersvoorspellingen is het maar de vraag of de training wel doorgaat.
 

Mei freonlike groetnis,

Wopke