aan-en-afmelden

Aanmelden Lidmaatschap

Wil je lid worden van VVRijperkerk? Of wil je eerst een keer vrijblijvend meetrainen om de sfeer bij onze vereniging te proeven?

Bij VV Rijperkerk ben je van harte welkom!

Stuur een email naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of neem telefonisch contact op met Monique de Graaf via telefoonnummer 06 - 11445564.

Een aanmeldformulier kun je hier downloaden.

Afmelden Lidmaatschap

Het lidmaatschap loopt van 1 juli tot en met 30 juni van een verengingsjaar en wordt telkens met één jaar verlengd. Opzeggingen dienen schriftelijk voor 1 juni te worden doorgegeven aan de ledenadministratie. Tussentijdse opzegging is in principe niet mogelijk. Slechts in uitzonderlijke gevallen kan hiervan worden afgeweken.

Ledenadministratie VV Rijperkerk:
Monique de Graaf