mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Fysio 058


 
 
Nieuwsbrief 8 VV Rijperkerk

Beste Sponsor,


U bent sponsor van onze voetbalvereniging Rijperkerk. Wij stellen dit zeer op prijs! Middels deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte houden van het reilen en zeilen bij VV Rijperkerk.

Competitie

VV Rijperkerk 1
Het eerste begon het seizoen onder leiding van Prem Ganpat boven verwachting. Er werden meerdere wedstrijden gewonnen waaronder tegen VVI, ’t Fean en Kollum. Rijperkerk ging met 16 punten de winterstop in, een zevende plaats en hield nog meerdere teams onder zich. Na de winterstop begon het stroef. Na vier keer verloren te hebben, waaronder de belangrijke wedstrijden tegen De Wȃlde en ’t Fean zit Rijperkerk 1 in de gevarenzone. Gelukkig is de spirit inmiddels wel terug. De laatste twee wedstrijden tegen de koplopers Blauw Wit en Leeuwarder Zwaluwen werd er goed gevoetbald. Zelfs werd er weer een punt behaald. De concurrentie zit heel dicht in de buurt. Elke wedstrijd is een finale om te overleven in de tweede klasse. Laten we hopen dat we de positieve flow weer te pakken hebben.

VV Rijperkerk 2
Afgelopen jaren liep het tweede een promotie steeds net mis. Er werd gevoetbald om de bovenste plaats in de competitie en het tweede deed goed mee. Dit seizoen zijn de resultaten minder. Belangrijke wedstrijden worden nipt verloren. Dit zorgt voor een plek in de middenmoot op dit moment. Wellicht kan het tweede nog het een en ander goed maken in de laatste periode van het seizoen. Dat zou ook een verdiende afsluiting zijn voor trainer Leo Boorsma die te kennen heeft gegeven dat hij het na vijf seizoenen voor gezien houdt.

VV Rijperkerk 3
Na de promotie van vorig jaar doet Rijperkerk 3 het ook een klasse hoger nog steeds uitstekend. Er wordt volop gewonnen en gescoord. Het derde staat momenteel op de derde plaats in de reserve vijfde klasse. In hun nieuwe trainingspakken, gesponsord door de Canterlanden, lopen de heren er bovendien ook nog flitsend bij.

Dames
De dames hebben de eerste seizoenshelft afgesloten met 1 punt. De dames wisten te stunten in de beker en pakten hun eerste overwinning. Hier hebben ze hard voor gewerkt. Doordat er een paar dames gestopt zijn, is nieuwe aanwas zeer welkom en ook nodig. De dames redden het met de bezetting nog op, maar het wordt wel penibel.

35+
De 35+ gaat 20 maart a.s. weer los. Er wordt deze vrijdagavond gevoetbald in Rijperkerk. Hopelijk weten de spelers een betere prestatie neer te zetten dan de eerste reeks van dit seizoen. We hebben Kafee It Wapen fan Fryslȃn te Oentsjerk bereid gevonden om onze Alte Herren te steunen. Dit zal ze toch een steuntje in de rug moeten geven.

Jeugd
Het doet ons deugd om te kunnen mededelen dat het goed gaat met de jeugd van VV Rijperkerk. We krijgen nog steeds nieuwe leden en hebben zelfs al een extra E2 team ingeschreven. Ook voor volgend seizoen ziet het er goed uit. Het lijkt erop dat we alle teams kunnen handhaven. Dit betekent dat we na volgend jaar weer een B elftal hebben, als deze positieve lijn zich voortzet. De jeugd heeft de toekomst! We zijn erg blij met deze ontwikkeling. De prestaties liegen er ook niet om. De D1 wist al kampioen te worden en voetbalt ook nog volop mee in de beker. Dit betekent wel dat er grote afstanden afgelegd moeten worden. De volgende wedstrijd voor de beker wordt gespeeld tegen Zuidlaarderveen.

Sponsornieuws

Sponsoren
De Canterlanden te Gytsjerk is sponsor geworden van het derde elftal. De spelers lopen al in prachtige nieuwe trainingspakken. Ook de 35+ treedt aan in een nieuw tenue. Kafee It Wapen fan Fryslȃn te Oentsjerk steunt ons 35+ team. We willen zowel de Canterlanden als Kafee It Wapen fan Fryslȃn bedanken voor hun bijdrage. Wij waarderen dit enorm.

Reclamebord tweede veld
Graag zouden wij het tweede veld ook meer willen vullen met reclameborden. Een reclamebord aan het tweede veld is 75 euro per jaar. Aan het hoofdveld is dit 150 euro per jaar.

Evenementen

Op 18 april a.s. wordt thuis de wedstrijd gespeeld tegen Hardegarijp. Een derby die altijd voor spanning en sensatie zorgt. Voor beide teams is winst ook nog eens cruciaal in de strijd om lijfbehoud in de tweede klasse.

Zaterdag 9 mei a.s. is de seizoenafsluiting. Dit begint na de laatste thuiswedstrijd tegen CVVO. DJ Jitse zal zorgen voor een muzikale bijdrage. Wees welkom!

Nieuws

Er hebben een aantal wijzigingen plaats gevonden in de samenstelling van het bestuur. Onze Voorzitter Jan Boersma, Secretaris Oene Schriemer en Accomodatiebeheerder Johan Joustra hebben het bestuur verlaten. Zij hebben zich jarenlang met veel enthousiasme, betrokkenheid en passie voor VV Rijperkerk ingezet en we zijn hen hier zeer dankbaar voor. Wel zijn we blij met onze nieuwe instroom. Jitze Schievink, onze nieuwe Accomodatiebeheerder en Monique de Graaf, onze nieuwe Secretaris. Onze trouwe en stabiele factor Tjeerd Venema heeft het stokje van Jan Boersma overgenomen en is onze nieuwe voorzitter. Er is een technische commissie opgericht waardoor Tjeerd zijn werkzaamheden als voorzitter er goed bij kan doen.

Tot slot

Wij vertrouwen erop u naar tevredenheid te hebben geïnformeerd. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen met Marieke Jeurink, tel. 06-28801281.

Met sportieve groet,

Marieke Jeurink
Namens bestuur VV Rijperkerk