mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Fysio 058


 
 

Nieuwsbrief 7 VV RijperkerkBeste Sponsor,

U bent sponsor van onze voetbalvereniging Rijperkerk. Middels deze nieuwsbrief, die elk kwartaal naar u gestuurd zal worden via de email, willen wij u op de hoogte houden van het reilen en zeilen bij VV Rijperkerk.

Competitie

VV Rijperkerk 1
Vorig seizoen wist het eerste zich nog onder leiding van Minno van der Werff te handhaven in de tweede klasse, middels een spectaculaire nacompetitie. Eigenlijk had niemand er meer wat voor gegeven toen de eerste wedstrijd in de nacompetitie werd verloren met 0-3 van Minnertsga. Op wonderbaarlijke wijze en met veel doorzettingsvermogen wist het eerste het tij te keren. Uiteindelijk won het eerste van Viod en was de tweede klasse voor dit seizoen 2014 – 2015 veilig gesteld.

Prem Ganpat is inmiddels onze nieuwe hoofdtrainer. Minno is vertrokken naar Rottevalle. Daarnaast zijn twee belangrijke spelers Johannes Meijer en Joute van der Meulen ook weg. Prem is hiervoor jaren trainer geweest bij Blauw Wit, van onder andere het tweede elftal. De voorbereiding is geweest. De eerste resultaten vielen wat tegen. Het eerste is al uitgeschakeld in de beker. Afgelopen zaterdag 6 september jl. werd thuis op een nieuwe grasmat de eerste competitiewedstrijd gespeeld tegen Oeverzwaluwen. Spectaculair was het meteen weer. VV Rijperkerk scoorde in blessuretijd de 2-2. Het eerste punt is een feit. We zijn erg benieuwd hoe dit verder zal verlopen.

VV Rijperkerk 2
Het tweede van VV Rijperkerk had afgelopen seizoen het kampioenschap volledig in eigen handen. Er moest een beslissingswedstrijd gespeeld worden tegen Leovardia 2. Deze wedstrijd werd gespeeld op de velden van VV Hardegarijp. Helaas werd er kansloos verloren. Weg kampioenschap. Toen vol goede moed de nacompetitie in. Helaas wist het tweede dit ook niet om te zetten in een promotie. Met penals werden ze verslagen door Bolsward 2. Het tweede grijpt zo al een aantal jaren op een rij een promotie net mis. Zal het dit seizoen gaan lukken? Het tweede heeft nog geen competitiewedstrijd hoeven spelen. Wel is het tweede helaas ook uitgeschakeld in de beker.

VV Rijperkerk 3
Het derde is afgelopen seizoen overtuigend kampioen geworden. Wat waren we trots op ons derde elftal. Trainer Oane de Jong is inmiddels vertrokken naar Suawoude. Het derde is gepromoveerd naar de vijfde klasse. De eerste competitiewedstrijd werd uit bij Marrum 2 met 0-4 gewonnen. Ook VV Rijperkerk 3 is uitgeschakeld in de beker. We danken Sake Zittema dat hij opnieuw voor drie jaren het derde wil sponsoren. Het derde elftal is blij met de nieuwe tenues!

Dames
Onze dames zijn vorig seizoen gestart. Het was een seizoen vol enthousiasme en voetbalplezier maar helaas met weinig punten. Slechts eenmaal werd er gelijk gespeeld. Dit seizoen zijn de dames al beter begonnen. Ze wisten een tweede bekerwedstrijd tegen de Lions te winnen met 7-4. Zet hem op dames!

Jeugd
Er zijn seizoen 2014-2015 vier jeugdteams bij VV Rijperkerk, namelijk een F, E, D en een C team. Er zijn daarnaast veel enthousiaste kabouters. We verwachten nog een vijfde jeugdteam F te kunnen formeren. De vier jeugdteams starten dit jaar in nieuwe tenues. Mogelijk gemaakt door Albert Heijn Giekerk en Skerp.

Sponsornieuws

sponsoren
VV Rijperkerk is erg verheugd om te kunnen mededelen dat de Albert Heijn Giekerk zijn sponsoractiviteiten voor VV Rijperkerk aanzienlijk heeft uitgebreid. De Albert Heijn Giekerk is onze jeugdsponsor geworden en steunt alle vier de jeugdteams. De jeugd heeft de toekomst. Sponsoring voor de jeugd is net zo belangrijk als voor de senioren. Wij zijn de Albert Heijn Giekerk erg dankbaar en zien uit naar een sportieve en prettige samenwerking.

Zoals al vermeld heeft Sake Zittema voor drie jaren bijgetekend om het derde elftal te blijven sponsoren. Bedankt.

Wij danken ook een nieuwe sponsor, namelijk Skerp uit Tietjerk.

Reclamedoek ballenvanger hoofdveld
We bieden u bij VV Rijperkerk een nieuwe sponsormogelijkheid. Zoals u wellicht heeft gezien, zijn er onlangs ballenvangers geplaatst achter de goals van het hoofdveld. Hier kunnen we een aantal reclamedoeken in hangen die zeker een blikvanger zijn aan het veld. De afmetingen zijn 175 cm bij 300 cm. De kosten voor een reclamedoek zijn 250 euro per jaar. De productiekosten zijn daarnaast voor rekening van de sponsor.

Reclamebord tweede veld
Graag zouden wij het tweede veld ook meer willen vullen met reclameborden. U kunt een bord huren voor het tweede veld voor 75 euro per jaar. Het reclamebord voor het hoofdveld is 150 euro per jaar.

Evenementen
Op zaterdag 20 september a.s. zal het nieuwe hoofdveld van VV Rijperkerk om ongeveer 14.15 uur officieel geopend worden. Dit is voorafgaand aan de thuiswedstrijd van het eerste tegen Leeuwarder Zwaluwen. Wij zullen u tevens de nieuwe tenues presenteren van de jeugdteams, gesponsord door de Albert Heijn Giekerk.

Op donderdagavond 25 september a.s. staat de algemene ledenvergadering gepland. Aanvang 21.00 uur. Er zullen een aantal bestuursleden aftreden waaronder voorzitter Jan Boersma, Oene Schriemer en Johan Joustra. Wij zullen u later informeren over de opvolging van deze bestuursleden.

Tot slot
Wij vertrouwen erop u naar tevredenheid te hebben geïnformeerd. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen met Marieke Jeurink, tel. 06-28801281.

Met sportieve groet,

Marieke Jeurink
Namens bestuur VV Rijperkerk