U bent sponsor van onze voetbalvereniging Rijperkerk. Middels deze nieuwsbrief, die elk kwartaal naar u gestuurd zal worden via de email, willen wij u op de hoogte houden van het reilen en zeilen bij VV Rijperkerk.

De winterstop is geweest. Het eerste ging met 15 punten de winterstop in. Een hele nette prestatie. De competitie is sinds half januari weer in volle gang. Na de onverwachte en zeer flitsende  start van het begin van het seizoen, gaat het inmiddels wat moeizamer. Het is voor VV Rijperkerk 1 na vijf nederlagen op een rij en een gelijkspel belangrijk om het tij te keren. Het eerste is afgezakt naar de veertiende plaats. Dit zou nacompetitie betekenen aan het eind van het seizoen. De motivatie en het vertrouwen is er nog steeds dus we verwachten dat het eerste snel weer een overwinning zal behalen. Het doel is rechtstreekse handhaving.

Het tweede van VV Rijperkerk, onder leiding van Leo Boorsma, is als koploper de winterstop in gegaan en heeft daarnaast de eerste periode titel te pakken. Dit betekent zoiezo kans op promotie. Via een kampioenschap zou het mooist zijn. Het tweede hervat de competitie 15 februari met een thuiswedstrijd.

Het derde staat ook nog steeds bovenaan. Als team gaan ze voor promotie. Trainer Oane de Jong zal na dit seizoen de overstap maken naar SV Suawoude. Dit zou met een kampioenschap van het derde een mooie afsluiting zijn bij VV Rijperkerk.

Dames

De dames hebben de eerste helft van het debuut seizoen helaas nog geen punten kunnen bemachtigen. Gelukkig is het enthousiasme nog steeds groot. We verwachten de tweede helft daarom dat er zeker punten gepakt gaan worden.

Er is een nieuwe jeugdkampcommissie samengesteld. Het jeugdkamp voor dit jaar staat al weer gepland. We zullen afreizen naar Appelscha op 16 mei. Alle huidige jeugdleden maar ook voormalige en toekomstige jeugdleden zijn uitgenodigd om mee te gaan.

VV Rijperkerk is dit jaar weer ingeloot voor de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz. Deze actie is  op 3 februari van start gegaan en duurt tot eind maart. U kunt ons steunen door uw boodschappen bij de Poiesz te doen en bij het afrekenen de Voordeel Clubpas van VV Rijperkerk te laten scannen. Er liggen bij onze vereniging Voordeel Clubpassen en er worden bij de Poiesz in Hardegarijp Voordeel Clubpassen uitgedeeld van VV Rijperkerk. U profiteert als klant van extra kortingen en spaart daarnaast meteen sponsorpunten voor VV Rijperkerk. Aan het einde van de actie krijgt VV Rijperkerk aan de hand van het aantal punten een sponsorbedrag uitgekeerd.

Rondom het hoofdveld van VV Rijperkerk hangen veel reclameborden van onze sponsoren. Graag zouden wij het tweede veld ook meer willen vullen met reclameborden. U kunt een bord huren voor het tweede veld voor 75 euro per jaar. Het reclamebord voor het hoofdveld is 150  euro per jaar. Indien u interesse heeft, kunt u contact opnemen middels de contactgegevens die onder aan de nieuwsbrief staan.

In goed overleg hebben hoofdtrainer Minno van der Werff en VV Rijperkerk besloten de samenwerking na dit seizoen niet voort te zetten. Minno zal na dit seizoen hoofdtrainer worden bij Rottevalle. VV Rijperkerk denkt met Prem Ganpat een geschikte opvolger te hebben gevonden. Prem is trainer geweest van verschillende teams bij Blauw Wit.

Er is in de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 januari ingebroken bij VV Rijperkerk. Gelukkig is de schade beperkt gebleven tot een aantal vernielingen aan het pand. Er zijn geen zaken van grote waarde ontvreemd. Wel zijn we uiteraard erg geschokt dat dit gebeurd is.

De laatste klaverjasavond staat gepland op 7 februari. Aanvang 20.00 uur.

Op 15 februari staat de après ski party gepland. Het belooft weer een gezellig feestje te worden met muziek, braadworsten, schnaps en pullen bier. Wees welkom.

Tot slot

Wij vertrouwen erop u naar tevredenheid te hebben geïnformeerd. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen met Marieke Jeurink, telefoonnummer 06-28801281.

Marieke Jeurink

Names bestuur VV Rijperkerk