mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Fysio 058


 
 


Nieuwsbrief 5 VV Rijperkerk
 

Beste Sponsor,

U bent sponsor van onze voetbalvereniging Rijperkerk. Middels deze nieuwsbrief, die elk kwartaal naar u gestuurd zal worden via de email, willen wij u op de hoogte houden van het reilen en zeilen bij VV Rijperkerk.

Competitie

VV Rijperkerk 1
Voorafgaand aan de start van de competitie, waren de verwachtingen gespannen. Zou het eerste zich staande weten te houden in de tweede klasse? Hier kunnen we inmiddels een antwoord op geven. Ja, VV Rijperkerk redt zich prima in de tweede klasse en doet het boven verwachting goed. 

Er zijn nu 10 wedstrijden gespeeld, waarvan er slechts één werd verloren tegen koploper Broekster Boys. Dit was ook nog in de blessure tijd van de wedstrijd. Er is maar liefst drie keer gewonnen, van ’T Fean, Heerenveense Boys en Waterpoort Boys. De overige wedstrijden werden allemaal gelijk gespeeld. Dit laat toch wel zien dat VV Rijperkerk een taaie ploeg is voor de tegenstander om tegen te voetballen. En deze tegenstanders zijn zeker niet de minsten. Blauw Wit, Leeuwarder Zwaluwen, CVVO, Zeerobben etcetera. Wij vertrouwen erop dat het eerste deze positieve lijn weet vast te houden. Het eerste staat op dit moment achtste in de competitie. Een knappe prestatie.

VV Rijperkerk 2
Het tweede van VV Rijperkerk, onder leiding van Leo Boorsma, heeft na speelronde 9 de koppositie overgenomen van Ropta Boys. Het tweede elftal is vernieuwd en verjongd. Er zijn verscheidene jonge spelers doorgestroomd. Daarnaast zijn er oudere spelers vertrokken naar het derde. Ondanks de koppositie, zijn de prestaties tot nu toe wisselvallig geweest. We zijn erg benieuwd hoe het tweede de resterende wedstrijden zal voetballen.

VV Rijperkerk 3
Ook het derde staat bovenaan en maakt kans op het kampioenschap. Na jarenlang matig gepresteerd te hebben, wist het derde vorig seizoen al het tij te keren. Deze positieve omslag wordt dit jaar voortgezet. Het derde heeft inmiddels ook een vaste trainer, Oane de Jong. Als team gaan ze voor promotie!

Dames
Het kersverse damesteam is de competitie enthousiast begonnen. Helaas heeft dit enthousiasme nog geen overwinning opgeleverd. Voetballend gaat het team duidelijk vooruit. Daarnaast wordt er met zo veel passie gevoetbald dat de punten niet lang uit kunnen blijven. We zullen de dames nauwlettend blijven volgen.
 
35+
VV Rijperkerk telt sinds dit seizoen twee 35+ teams. Het eerste deel van de mini competitie zit er op. We kunnen spreken van een groot succes. De beide teams hebben het erg naar hun zin. Daarnaast werd het 35+1 team zelfs kampioen van de najaarsreeks.

Jeugd
Ons F1 team staat samen met Warga bovenaan. Er werd tot nu toe slechts één keer gelijk gespeeld, tegen Warga. Dit is de geduchte concurrent. Alle andere wedstrijden zijn gewonnen. De E1 staat 8e van de 12 en de E2 staat 7e van de 10. Onze D1 doet mee om de bovenste posities en staat momenteel 4e. De jeugd heeft veel plezier en daar gaat het om. Maar fanatiek zijn ze zeker ook. 

Sponsornieuws

VV Rijperkerk doet meer aan PR. De naam VV Rijperkerk leeft! Onze nieuwe website www.vvrijperkerk.nl wordt goed bezocht. Op Twitter heeft @vvrijperkerk inmiddels meer dan 600 volgers. Daarnaast verschijnt VV Rijperkerk regelmatig op een zeer positieve manier in de verschillende dag- en weekbladen. Dit is voor ons een teken dat de naam VV Rijperkerk op de kaart is gezet en wij tevens een positieve uitstraling hebben naar buiten toe. Dit is voor u als sponsor vast goed om te weten. Volg ons ook op Twitter. Dan blijft u goed op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Rondom het hoofdveld van VV Rijperkerk hangen veel reclameborden van onze sponsoren. Graag zouden wij het tweede veld ook meer willen vullen met reclameborden. U kunt een bord huren voor het tweede veld voor 75 euro per jaar. Het reclamebord voor het hoofdveld is 150 euro per jaar. Indien u interesse heeft, kunt u contact opnemen middels de contactgegevens die onder aan de nieuwsbrief staan.
 
Jan Tonnenhandel uit Tytsjerk is sponsor geworden van VV Rijperkerk. Welkom!
 
VV Rijperkerk is sinds dit seizoen een samenwerking gestart met Fysio-058. Op donderdagavond geeft Fysio-058 bij VV Rijperkerk kosteloos behandelingen aan spelers die dit nodig hebben. Tot nu toe verloopt de samenwerking prima.

Nieuws

VV Rijperkerk en hoofdtrainer Minno van der Werff hebben in goed overleg besloten om de samenwerking na drie seizoenen niet voort te zetten. VV Rijperkerk is de eerste vereniging waar Minno hoofdtrainer is geweest. En met succes. Het tweede seizoen is er geschiedenis geschreven. Het eerste van VV Rijperkerk wist afgelopen seizoen via de nacompetitie te promoveren naar de tweede klasse. Uiteraard zullen we de postieve samenwerking dit derde seizoen voortzetten en gaan we voor handhaving in de tweede klasse. VV Rijperkerk draagt Minno een warm hart toe en wenst hem na dit seizoen een succesvolle verdere loopbaan als trainer.

Dat Minno van der Werff ons gaat verlaten, betekent dat er een vacature is geplaatst voor een nieuwe hoofdtrainer, met ingang van seizoen 2014/2015. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Al enige tijd is er kaboutervoetbal bij VV Rijperkerk. Op donderdagmiddag om 16.00 uur zijn Ed Schreuder en Cees Bakker bezig om jongens en meisjes vanaf 4 jaar t/m 6 jaar de eerste stappen van het voetbalspel bij te brengen. Een positieve ontwikkeling, waarmee wij in de toekomst ook weer jeugdige leden hopen te werven.

Evenementen

Op zaterdag 7 december a.s. wordt de derby thuis gespeeld tegen Trynwalden zaterdag. Wij nodigen alle sponsoren uit om het eerste van VV Rijperkerk te komen aanmoedigen en daarna een gezellige middag met ons te beleven in de voetbalkantine.

Het Oktoberfeest was een doorslaand succes. Met pullen bier, braadworsten en de Zingende Tuinman was er snel een uitgelaten stemming.

Het Klaverjassen in de kantine is weer begonnen. Er zijn nu twee avonden geklaverjast. Dit gebeurt onder leiding van Rypke de Vries. De overige avonden staan gepland op 20 december, 17 januari en 7 februari. Iedereen is welkom. Aanvang 20.00 uur.

Tot slot

Wij vertrouwen erop u naar tevredenheid te hebben geïnformeerd. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen met Marieke Jeurink, telefoonnummer 06-28801281.

Met sportieve groet,


Marieke Jeurink

Names bestuur VV Rijperkerk